Speerpunten Ok(é)

Wij van de Ok(é) Partij:

Zijn lokaal sterk verankerd in de gemeenschap.

Luisteren niet alleen naar de massa, maar (juist) ook naar het individu.

Zijn wars van onrecht en zullen daar altijd tegen in opstand komen.

Hebben een regionaal en provinciaal netwerk dat ten dienste staat van de inwoners van Koggenland. Zo vernamen wij met trots dat de SP (opnieuw) een stemadvies heeft uitgebreid aan de inwoners van Koggenland om op de Ok(é) Partij te stemmen.

Hebben een kieslijst met bevlogen, betrokken en integere mensen.

Hebben, als enige partij in Koggenland, volop aandacht voor nieuwe vormen van (sociaal) ondernemerschap en vernieuwende economie.

Zijn de enige partij die geen grenzen om Koggenland heen legt. We handelen met een grote mate van zelfstandigheid. Maar altijd in het belang van de inwoners! Dat is nodig om een open, constructieve blik op de regio te houden.

Maken ons grote zorgen om de decentralisaties van de zorg.

Wij maken, als enige Koggenlandse partij, deel uit van de Sociaal Progressieve Samenwerking (SPS). Een samenwerking tussen politieke partijen uit de regio met een progressief en sociaal hart.

Nemen uitsluitend realistische en doordachte besluiten.

Een verdere greep aan onderwerpen die ons na aan het hart liggen en waar wij ons volop voor willen inzetten: een gedegen ouderenbeleid, duurzaamheid op diverse fronten, jeugdzorg, veiligheid, een passend woningaanbod en een groene gemeente. Natuurlijk kunt u in ons verkiezingsprogramma uitgebreid lezen hoe wij over deze onderwerpen denken en hoe wij verbeteringen willen bewerkstelligen.

Tenslotte, wij van de Ok(é) Partij gaan graag met u in gesprek. Wanneer u iets met ons wilt delen of er moet u iets van het hart…laat het ons weten via het contactformulier elders op deze site.