Helaas voor al die mensen zonder internetverbinding of hen die beschikken over een traag-werkende verbinding, maar het ziet ernaar uit dat wij destijds een vooruitziende blik hebben gehad. Enkele jaren geleden, toen de hele glasvezelsoap nog in de kinderschoenen stond, hebben wij als toenmalige fractie al aangegeven dat de onderhavige oplossing de enige haalbare optie leek te zijn om de witte gebieden in Koggenland van snel internet te voorzien.  Destijds hebben wij al gevraagd naar de reden waarom de wethouder in hemelsnaam niet volle kracht en krachtdadig heeft doorgepakt na de presentatie van Reggefiber. Op onze vragen bleef het echter oorverdovend stil tot vlak voor de verkiezingen… Heel droevig voor alle betrokkenen die de Fata Morgana van wethouder Van der Pol -E-Fiber- hebben gevolgd. Enfin, misschien beter ten hele gekeerd dan ten halve gedwaald? Ofwel, zet de ideeën van de wethouder aan de kant en ga zelf als Koggenlanders met FiberNH in zee! Net als alle andere Westfriese gemeenten behalve Koggenland ……… 

“FiberNH verzorgt de glasvezelaansluiting in vijf gemeenten: Opmeer, Medemblik, Drechterland, Stede Broec en Enkhuizen. Hoorn heeft geen buitengebied. Koggenland is met E-Fiber in zee gegaan. Bewoners in Koggenland kunnen zich tot 28 oktober aanmelden, maar tot nu toe heeft E-Fiber daar de aanmelddrempel niet gehaald.” Lees het gehele artikel hier: https://bit.ly/2Advlsp

 

 

Reacties