Oké ….. Koggenland!

Koggenland is nog niet van ons af. We horen er nu eenmaal bij. Compleet met ons kritische geluid én ons luisterend oor!

Gisteren hebben wij, Jim Mollet, Co Pater, Jacqueline Wit en Hanneke Tinor-Centi, uitgebreid gebrainstormd over de wijze waarop wij u, vanaf nu, het beste zouden kunnen ‘bedienen’. Natuurlijk, wij zitten niet meer in de Raad en daardoor is onze invloed een mindere. Anderzijds hebben wij nu wél onze handen vrij en kunnen wij ons volledig wijden aan het bieden van steun, het geven van advies en –zo nodig- helpen van de inwoners van Koggenland. Dat kan natuurlijk in vele vormen, maar begint in elk geval met een eerste contact en dat legt u. Een mailtje of belletje is voldoende (htinorcenti@hotmail.com of 06-46590516).

Dus…. natuurlijk gaan wij verder. Stoppen is geen optie. Wij blijven die ‘luis in de politieke pels’. Wij gaan de politieke arena op de voet en kritisch volgen en u daarover berichten. Wilt u onze berichten niet missen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief via https://okepartij.nl/contact/

Reacties