Vol verwachting en goede moed stapten wij, Jim Mollet, Hanneke Tinor-Centi, Co Pater en Jacqueline Wit, gisteravond het gemeentehuis van Koggenland in. Wat zou het worden? Op één zetel rekenden wij toch zeker wel. Zouden het er twee worden? Of…

Enfin, het mocht allemaal niet zo zijn. Sterker nog, de Ok(é) Partij keert niet terug in de raad. Helaas kregen wij zelfs niet voldoende stemmen voor één zetel. Dat was weliswaar nipt, maar dat telt nu eenmaal niet.

Toch willen wij natuurlijk die honderden mensen die wél op ons hebben gestemd heel hartelijk danken voor de steun en vooral hén beloven wij dat wij ons blijven inzetten voor u. Hoe? Daar gaan wij ons de komende tijd over beraden, maar u gaat van ons horen.

Tenslotte feliciteren wij de winnende partijen en wensen hen succes met de coalitieonderhandelingen.

 

Reacties