De OK(é) partij is er bijzonder trots op dat de SP Afdeling Hoorn, Koggenland en Medemblik, net als in 2014, voor 21 maart 2018 een stemadvies geeft aan de inwoners van Koggenland om, bij gebrek aan een lokale SP afdeling op de OK(é) Partij te stemmen.

Daarmede erkent de SP dat de OK(é) Partij de afgelopen 4 jaar een duidelijke Sociale en Progressieve politiek heeft bedreven die gericht is op het belang van iedere inwoner van Koggenland, met name die van de sociaal  zwakkeren, ouderen en de levensvatbaarheid van de kleine kernen.

In dat kader is het vermeldenswaard dat één van de argumenten in 2014 is geweest dat de OK(é) partij als één van de weinigen, vanaf het begin, pal achter de inwoners van Berkhout is gaan staan in hun strijd om Distriport, een strijd die inmiddels een fantastisch succes heeft opgeleverd maar er zijn nog zoveel andere belangrijke thema’s om voor te strijden en waarin wij inmiddels het voortouw hebben genomen.

Wij als OK(é) danken de SP voor het in ons gestelde vertrouwen en wij zullen ons met hart en ziel inzetten om dat vertrouwen niet te beschamen en de goede samenwerking, die wij met de diverse SP afdelingen hebben, voort te zetten.

Reacties