Drukke tijden…

Het zijn drukke tijden…. niet alleen door de feestdagen die overal tussendoor ‘fietsen’, maar vooral ook door de voorbereidingen die de aankomende verkiezingen vergen. Natuurlijk moet er een gedegen en onderbouwd verkiezingsprogramma worden geschreven, maar ook de kandidatenlijst moet samengesteld worden, de plekken verdeeld, er moet een bijdrage komen voor in de Verkiezingskrant die de gemeente binnenkort op uw mat laat ploffen. Kortom, er is werk aan de winkel.

Natuurlijk vinden wij dat helemaal Ok(é) en doen we dat met enthousiasme! Wel horen wij graag wat u van ons programma (https://okepartij.nl/programma) vindt. Mogen wij dat van u vernemen? U kunt uw reactie sturen via ons contactformulier op de website (https://okepartij.nl/contact/) maar u kunt ons ook mailen of bellen: htinorcenti@hotmail.com of 06-46590516.

Voor nu wensen wij u een hele gezellige en vooral veilige jaarwisseling en een gezond en harmonieus 2018.

Wij zetten in op verandering in 2018! Wilt u ook verandering en spreekt ons programma u aan? Geef ons dan uw stem op 21 maart!

Reacties