Wanneer we naar de top vier van de kieslijst van de Ok(é) Partij uit de gemeente Koggenland kijken, kunnen we niet anders concluderen dan dat die bestaat uit een combinatie van bevlogen en kundige kandidaten die elkaar in expertise prachtig aanvullen.

Dat maakt fractievoorzitter, Jim Mollet, een gelukkig mens: “Het is geen eenvoudige opgave om mensen bijeen te brengen die niet alleen dezelfde idealen en doelen voor ogen hebben en een sociaal gedachtengoed nastreven, maar die elkaar óók nog eens qua kennis en kunde naadloos aanvullen. Dat dát gelukt is, stemt mij bijzonder blij!”

Na het vertrek van een tweetal raadsleden, bleven Jim Mollet en Hanneke Tinor-Centi over. Zij gingen op zoek naar kandidaten die bij hen én bij de Ok(é) Partij pasten. Uit het royale aantal gegadigden kozen zij voor Co Pater en Joop Schoutsen.

Deze selectie liep gelijk met het schrijven van het verkiezingsprogramma en dat was een flinke opgave. Maar ook dat laatste is gelukt. Het verkiezingsprogramma van de Ok(é) Partij vindt u (in concept) aan op de website van de partij: https://okepartij.nl/programma/

 

De top vier van de kieslijst van de Ok(é) Partij ziet er als volgt uit:

  1. Jim Mollet, fractievoorzitter
  2. Hanneke Tinor-Centi
  3. Co Pater
  4. Joop Schoutsen
Reacties