U weet inmiddels dat wij geen ‘doorsnee’ fractie zijn die slaafs de grote lijn volgt. Wij denken namelijk zelf en hebben daarmee gedurende de afgelopen jaren meerdere successen geboekt. Daarbij kunt u denken aan het behoud van Meerzicht, de SPS samenwerking, het college dat moest toegeven dat er fouten in de PGB zaten, het debacle VPB waar we in 2015 al voor waarschuwden en dat binnenkort openbaar zal worden, de dreiging  met een proefproces waardoor het CAW moest toegeven dat de 20 euro heffing voor het ophalen van grofvuil onrechtmatig was (hetgeen wij van meet af aan door hadden) en zo kunnen we nog even doorgaan. Kennis en passie dat zijn onze kenmerken en die komen ook in onze vrije tijd geregeld naar voren.
In dat kader wil ik (Jim Mollet) u graag vertellen over de invulling van mijn zondag (19 november jl.). Ik was namelijk –met mijn eigen bejaarde maar prachtige Jaguar- op de ‘Droomautodag’ (droomautodag.nl) die plaatsvond op het circuit van Zandvoort. Ik heb daar, samen met de eigenaren van onder meer Ferraris, Porsches en andere Jaguars mogen “racen” met zieke kinderen aan boord! Machtig mooi om te zien dat er zoveel duur blik belangeloos werd ingezet om een lach op het gezicht van die kinderen te toveren. Coureurs met een hart van goud reden daar rond. Wilt u overigens meer weten over deze geweldige dag waarmee een droom uitkomt voor veel kinderen? Kijk dan eens op http://www.droomautodag.nl/. Volgend jaar is er opnieuw een editie van dit fantastische evenement.

Wat was het geweldig om het enthousiasme en de dankbaarheid op de gezichtjes van die kinderen te zien en de kameraadschap te ervaren van al die mensen die daar belangeloos rondreden. Onze auto’s gingen overigens veelal wel iets sneller dan de organisatie eigenlijk toestond maar ook daar prevaleerde kunde en passie zodat het veilig bleef. Net als in de gemeenteraad kwamen wij ook hier op voor hén die het moeilijk hebben en zetten ons daar helemaal voor in.

Ik mag u overigens alvast verklappen dat onze (nieuwe) kandidaatsraadsleden allen uit hetzelfde hout gesneden zijn, hetzelfde sociale hart hebben, bereid zijn de barricaden te beklimmen en met inhoudelijke argumenten het debat willen voeren.

Gordels vast, rijdt u met ons mee?

Reacties