Dat de politiek zeker ook zijn aangename momenten kent, mocht fractieleider Jim Mollet vandaag weer eens ervaren, zo zegt hij zelf.

De lunchontmoeting met –bewezen stemkanon- Ben Bijl van de Alkmaarse partij BAS, werd een waar genoegen. Strategieën van de wederzijdse partijen voor de komende verkiezingen werden doorgenomen en ideeën werden uitgewisseld.

De mannen kennen elkaar al tientallen jaren en het gesprek kende direct een sfeer alsof het gisteren was (in plaats van 30 jaar…) dat zij elkaar weer spraken. Er kwam energie los en er werd inspiratie opgedaan door het uitwisselen van gedachten. Bovendien werden er mooie afspraken gemaakt; tenslotte grenst de gemeente Koggenland ook aan Alkmaar..

“Heerlijk te ervaren dat er in de politiek ook sympathieke lieden rondlopen met kennis van zaken en passie”, aldus Jim Mollet.

Zowel BAS als de Ok(é) partij komt met originele en absoluut duidelijke verkiezingspunten waar de inwoners van profiteren!

Fijn dat we als OK(é) Partij zo door een grote stadspartij op waarde worden geschat.

“Ben bedankt voor al je ideeën, de heerlijke lunch en de energie en wij kijken met blijde verwachting uit naar onze volgende ontmoeting in de raadszaal van Koggenland in januari.”

Reacties