Vanaf 2019 stijgen en dalen massa’s vliegtuigen over de regio’s West-Friesland en de kop van Noord-Holland van en naar het vergrote vliegveld in Lelystad. Zes keer per uur, met donderend geraas, op minder dan 2 kilometer hoogte en dat elke 10 minuten. Dat wilt u toch ook niet?

De Ok(é) Partij heeft de samenwerking gezocht met PWF Medemblik, SP Hoorn en West-Friesland Oost, OP Stede Broec en Progressief Drechterland ofwel de andere partijen binnen de Sociaal Progressieve Samenwerking West-Friesland waar wij deel van uitmaken. Met elkaar roepen wij inwoners, ondernemers, boeren, natuur- & landgoedbeheerders en bezoekers van deze regio’s op tot ondertekening van onze petitie.

De petitie vindt u hier: https://petities.nl/petitions/stop-geen-laagvliegroutes-boven-west-friesland?locale=nl

Het invullen kost slecht enkele ogenblikken van uw tijd, maar kan van groot belang zijn. Tekent u ook?

Reacties