Ambieer jij een rol in de gemeentelijke politiek en komt ons sociale gedachtegoed overeen met dat van jou? Neem dan contact met ons op via https://okepartij.nl/contact/, wellicht ligt er een mooie samenwerking in het verschiet.

Wie zijn wij?

Onafhankelijk Koggenland, kortweg de Ok(é) Partij is een lokale politieke partij met een sociaal karakter. Wij luisteren niet alleen naar de massa, maar (zeker) ook naar het individu omdat wij van mening zijn dat elke inwoner van onze mooie gemeente belangrijk is. Wij communiceren volkomen transparant omdat wij het belangrijk vinden dat (potentiele) kiezers onze standpunten (her)kennen.

De Ok(é) Partij is geheel onafhankelijk en wij zijn er trots op een duidelijke eigen mening te hebben, die wij vervolgens niet uitsluitend binnen de muren van de raadszaal ventileren, maar zeker ook daar buiten.

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan onze partij en spreekt het bovenstaande je aan? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met jou in gesprek!

Jim Molet, fractieleider en

Hanneke Tinor-Centi, fractievertegenwoordiger

Reacties