U heeft ongetwijfeld al uit de media vernomen dat een tweetal fractieleden de Ok(é) Partij hebben verlaten wegens onverenigbare inzichten. De twee vertrokken fractieleden konden zich niet verenigen met de transparante communicatie die wij nu juist zo belangrijk vinden. Bovendien was de kritische houding en het ageren tegen misstanden in de samenleving, in combinatie met het openbaar maken van deze kritiek, hen een doorn in het oog.

In zo’n geval is het inderdaad beter om uiteen te gaan. Wij wensen hen vanzelfsprekend succes en danken hen voor wat zij voor de partij betekend hebben.

De Ok(é), in de persoon van Fractievoorzitter en boegbeeld Jim Mollet en fractievertegenwoordiger, Hanneke Tinor-Centi, zijn inmiddels in gesprek met enkele uiterst capabele kandidaten om onze fractie weer op volle sterkte te brengen. Hierover later meer.

Wij blijven onverminderd kritisch op misstanden en blijven ons bovendien inzetten voor de individuele inwoner van onze mooie gemeente.

Reacties