Twee maten?

Twee maten?

In de Kogge Epresse van deze week troffen wij een publicatie aan waarin twee met name genoemde nieuwe wethouders beschuldigd werden van niet integer gedrag, eerder waren er al publicaties waarin diverse raadsleden van dezelfde feiten werden beticht.

Wij gaan als Oké fractie absoluut niet in op deze publicaties omdat die ons niet betreffen maar moesten wel denken aan de woorden van de Burgemeester deze week in de raadsvergadering waarin hij motiveerde waarom hij middels een persbericht stelling nam tegen de advertentie in diezelfde Kogge Expresse van de belangenorganisatie Camping Holliday te Hensbroek:

Afbreuk aan UW reputatie , beeldvorming en signalen uit de samenleving

Dat waren de grondslagen voor zijn ingrijpen.

Maar hoe  wil je nog meer aan afbreuk veroorzaken aan de reputaties van nota bene collegeleden dan door publicaties zoals wij hierboven vermelden , hoe wil je nog meer negatieve beeldvorming creëren ? en dan wij tellen de opmerkingen niet eens meer die wij over deze publicaties kregen.

Maar vanuit het gemeentehuis blijft het oorverdovend stil terwijl er geen enkel met name genoemde persoon afstand heeft genomen van deze publicaties, wat tijdens de verkiezingen wel van Oké (en GBK) werd verwacht…………

Geldt hier dan  het adagium “wie zwijgt stemt toe” ???

Of krijgen wij gelijk nu ik in mijn betoog in de raadsvergadering me openlijk afvroeg “Zou de Burgemeester ook een persbericht hebben verzonden als het CDA en VVD betrof”

In de politiek is iedereen gelijk, maar blijkbaar zij die op het pluche zitten iets meer dan de oppositie…………

 

 

 

 

Reacties