Meerzicht

De OK(é) Fractie is er ook voor de individuele burgers zoals de bewoners van Meerzicht  in Scharwoude die op 24 april 2013  te horen kregen dat hun appartement op termijn zou worden gesloopt. Die burgers kregen pas na 8 maanden definitief te horen dat de kosten die zij moesten maken niet zouden worden vergoed, maar toen hadden zij die kosten al gemaakt waardoor sommigen in financiële problemen zijn gekomen.

Dit heeft geleid tot het indienen van dit initiatief voorstel voor de raad van 13 januari 2014 , het eerste initiatief voorstel ooit in de raad van Koggenland.

Onze raadsleden zullen hun uiterste best doen om op basis van feiten de andere raadsleden te laten inzien dat we als gemeente,  gewekte verwachtingen, die misschien juridisch niet afdwingbaar zijn ,moeten inlossen.

Kijk ook bij onze berichten op Raad acties door Ok(é).

 

Reacties